Україномовний Telegram: Цікаві канали, які ви давно шукали

24/09/19 12:09 Цікавинки

Depo.ua пропонує добірку з 12 кращих україномовних Telegram-каналів з корисним та якісним контентом.

"Можливості" - це освітній канал для тих, хто хоче розвиватися і шукає для цього підходящі проєкти. Якщо вам потрібен збірник ініціатив, можливостей поїздок на конференції/навчання як в Україні, так і за кордоном, то вам сюди.

"Україна туристична" публікує цікаві факти та історії про Україну. Обов’язково надихне вас на внутрішній туризм і підкаже, куди саме слід навідатися. 

"Почни Щось!" - це канал із корисними статтями та новинами про бізнес та саморозвиток. 

"Лабораторна миша" - канал про науку в Україні і не лише. Якщо вас цікавлять науково-популярні події, реформування української науки та результати цікавих досліджень - ви знайдете їх тут.

"Довколаботаніка" - канал з мемами для тих, хто цікавиться наукою, або принаймні знайомий із такими поняттями як дисертація, аспірантура і вічні страждання. Тут ви знайдете специфічні жарти про вчених, гриби та українські реалії. 

"Україномовні стікери" - канал, назва якого говорить сама за себе. Якщо вам терміново потрібен пінгвін, незрозуміла істота та Олег Винник, що розмовляють українською,  приєднуйтеся

"Телеграм в Україні- канал для тих, хто цікавиться розвитком власного Telegram-каналу та новинами про українську аудиторію месенджеру.

"Кіноман" - канал із новинками і новинами про кіно. Тут ви знайдете свіжі трейлери, дайджести та огляди прем'єр. Якщо цікаво - заходьте

"Omriyana: твій внутрішній безвіз" - канал про те, що і наша країна, і вся наша планета вартує того, щоб її любити, щоб нею пишатися і щоб нею мандрувати.

"studwayDIEM" — аналог каналу "Можливості", але орієнтований у більшості на студентів.

"Меломанія- канал із новинками музики та тематичними мемами. Створений як для меломанів-початківців, так і "прошарених".

"Correctarium — Українська мова" - канал із порадами щодо української мови від експертів-мовознавців.

Джерело: 
Мій Кіровоград