Штош, котікі! А тепер получітє і распішітєсь…

05/08/19 11:08 Публікації

“Закінчення війни, це не питання законів. Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. В української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання", - сказав Разумков.

"Тут більше питання дипломатії, санкційного тиску, питання внутрішньої політики, пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформаційною політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань, які потрібно буде виконати і які дозволять швидше повернути тимчасово окуповані території", - додав він.

Та падажжітє!!!!!

Ви ж кричали, що війна триває тільки тому, що Порох на ній заробляє. А тепер – опача, пічалька. Пороха немає, війна триває – тож треба людям нарешті казати правду – війна триває, бо миру не хоче «інша сторона». Може колись в Разомкова розвинуться тестикули і він зможе промовити слово «Росія», замість «інша сторона». Але то таке. 

«Тут більше питання дипломатії, санкційного тиску» - так а про що вам казали порохоботи? Але ж ви не слухали. Не слухали та примудрилися просрати на дипломатичному фронті все те, що побудував такий поганий Порох. 

Але ок, котікі. Не хочете слухати про Пороха – давайте послухаємо Разумкова. Він же няша, так? Давайте ще раз подивимось, що він пропонує і скільки на це піде часу, щоб війна таки зупишилась.

«боротьбою з корупцією» - а скільки вона буде тривати, якщо буде? Рік, два, п’ять? Це ж треба поміняти всіх суддів. Для цього треба вивчити нових. Поміняти кодекси. Поміняти слідчих. Дати гідну зарплату судовій вертикалі та силовикам, щоб не було спокуси хабарями. А де взяти гроші? Де взяти чесних професійних правників в достатній кількості? То скільки на це піде часу? 
«інформаційною політикою» - рашка більше 10 років полірує мізки ваті на сході. За скільки років ви плануєте її перепрограмувати? А ви вже придумали, як ваш сигнал попаде на окуповану територію?

«економікою, інфраструктурою, соціальною політикою» - а за скільки років ви відбудуєте економіку, яка буде достатньо потужною для того, щоб відновити занедбану інфраструктуру та суттєво підвищити соціальні стандарти. Я чому питаю – просто Пороха, який по ваших словах крав мільярдами, вже немає, сам Зеленський сказав Іванчуку, що: «Від бюджетний грошей ми вас (стару владу) відрізали», але грошей в бюджеті стало менше. Парадокс, чи не так? Так хто зараз краде гроші, якщо стара влада «відрізана»? 

Пристебніться, далі буде ще веселіше

Денис П'ятигорць

Джерело: 
Мій Кіровоград