Кропивницький потребує нової системи теплозабезпечення

Під час апаратної наради він дав завдання підлеглим швидше переходити від теорії до практичного виконання, адже місту вкрай необхідна нова система теплозабезпечення, поінформувала прес-служба місьої ради, пише З перших уст.

"Ми повинні вже переходити від слів до реальних справ. Тепломодернізація має розпочатися. Для цього є можливість залучати українські та міжнародні інвестиції, і ми маємо цим повноцінно скористатися. 2019 рік повинен стати переломним у вирішенні цього питання", – зауважив міський голова.

Також очільник міста наголосив на необхідності пришвидшити процес передачі майнового комплексу ТОВ “ЦНТІ УНГА” у власність міста. Андрій Райкович закликав відповідальних за цей процес не зволікати і врегулювати дане питання швидко та якісно вже до кінця опалювального сезону.

Ще одне надважливе для комунального блоку питання – це заміна каналізаційно-водопровідної мережі під аркою по вулиці Левитського. За словами міського голови, в програмі обласного водоканалу заміни цієї частини мережі немає, а востаннє ремонт тут проводився 15 років тому, до того ж неякісно, через що мережі почало проривати. Тому питання вирішуватимуть силами бюджету міста, щоб не заморозити будівництво арки.

Джерело: 
Мій Кіровоград