Депутат міськради Кропивницького від РПЛ Рафаель Санасарян прозвітував перед громадою

28/12/18 04:12 Політика

путат міської ради Кропивницького з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Рафаєль Санасарян прозвітував перед виборцями.

Про це повідомляє Мандарин.

За рік, що минув, Рафаель Санасарян провів 75 зустрічей з мешканцями міста. Разом із тим, депутат та його команда опрацювали 93 звернення виборців. За їх наслідками направлено 83 депутатських звернень та 21 запит. Також за сприяння обранця 38 кропивничан отримали матеріальну допомогу.

 

Не забуває депутат і про наймолодших жителів Кропивницького – протягом року за його сприяння в різних районах міста встановили 7 дитячих майданчиків. У той же час, Рафаель Санасарян посприяв вихованню розумної молоді – завдяки його зусиллям отримали стипендії 9 учнів навчально-виховного об’єднання №5. Також протягом року було проведено 8 святкових заходів для дорослих та малих, які мали яскраво виражену спортивну тематику.

 

Значну увагу приділяв депутат і благоустрою Кропивницького – завдяки його зусиллям було встановлено чотири пандуси для потреб містян з інвалідністю. Також вдалося капітально відремонтувати дорогу за адресою: вул. Попова, 26.

Рафаель Санасарян та його команда добре розуміють – в питаннях благоустрою покладатися на комунальників особливо не варто. Тому за його ініціативи у Кропивницькому було проведено 21 суботник. Крім прибирання територій, їх учасники приділили значну увагу й озелененню міста – за рік, що минає, в різних районах обласного центру було висаджено кількадесят дерев.

 

Не залишаються без уваги і малозабезпечені верстви населення – завдяки ініціативі депутата міськради від Радикальної партії Олега Ляшка у Кропивницькому запровадили соціальний проект. Його основними учасниками стали пенсіонери та малозабезпечені родини – вони отримали продукти першої необхідності за значно зниженими цінами. В той же час кошти, виручені під час цього заходу, були спрямовані на благодійність.

Рафаель Санасарян не збирається зупинятися на досягнутому – вже наступного року на жителів Кіровоградщини чекає чимало ініціатив. Разом із тим, він завжди відкритий для виборців – поспілкуватися з депутатом може кожен бажаючий у громадських приймальнях обранця. Одна з них знаходиться на вул. Попова, 26, корп. 4 (приймають по середам та п’ятницям з 10-00 до 15-00 год.) друга – на вул. Дворцовій, 13 (приймають з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 17-00 год.).

 

 

Джерело: 
Мій Кіровоград