“Юний орел” чи мертва миша: у ресторані Михайла Поплавського знайшли неприємний сюрприз

Нещодавно “Ревізор” зі своє командою відвідали заклади знаменитого співака та нардепа з Кіровоградщини, Михайла Поплавського. 
Про це повідомляють на офіційному сайті Нового каналу, інформує Златопіль.


На команду “Ревізора” вже не справлятють враження пил, протерміновані продукти і навіть таргани, які були виявлені при перевірці. Але справжнім шоком стала знайдена на кухні кафе «Вареники» на трасі Київ–Одеса мертва миша. Як відомо, цей заклад належить знаменитому «співаючому ректору» Михайлу Поплавському. Який, до речі, завдяки щасливому для творчої групи Нового каналу випадку особисто був присутній на ревізії.
– Там мишей немає? – запитав ведучий Микола Тищенко, відсуваючи від стіни холодильник з головним продуктом закладу – варениками. І як у воду дивився! Спершу Анна Жижа і Микола Тищенко побачили на підлозі екскременти тварини, а потім – мертвого засохлого гризуна…
– Засушена… Це делікатес! – поплескавши по плечу ведучого, спробував, винувато усміхаючись, згладити гострі кути МихМих.
Знахідка стала справжнім шоком для Анни Жижі, беззмінного шеф-редактора і співведучої проекту. За її словами, за всі дев’ять сезонів існування проекту «Ревізор» у жодному закладі команда не знаходила мертву тварину!
Перевірка проблемного дітища Поплавського викликала бурхливий резонанс не лише у соцмережах, а й у студії пост-шоу «Страсті за Ревізором». Зокрема, експертів і ведучого Сергія Притулу хвилювало питання: чому команда перевірила відразу два заклади «юного орла», і з якої причини не винесла логічний вердикт – «Ревізор не рекомендує».
– Команда «Ревізора» зробила свою роботу: ми знайшли дохлу мишу і показали її на всю країну і особисто власнику ресторану, – пояснила Анна Жижа. – Побачене – однозначне «ні» від нас, причому зі знаком оклику. Та за весь час ми стикалися з різною реакцією власників на зазначені нами недоліки: одні хотіли нас перестріляти в разі продовження перевірки, інші кидали в нас мікрохвильові печі… Михайло Поплавський дуже адекватно відреагував на наш прихід і всі зауваження. І Микола Тищенко, і Михайло Поплавський – публічні ресторатори. Вони просто поговорили своєю професійною мовою: один з повагою висловився, інший з повагою його вислухав.

Джерело: 
Мій Кіровоград