У Кропивницькому депутат мiськради вiд УКРОПу Вiталiй Бєлов заявив про намiр вийти iз фракцiї

20/12/18 03:12 Політика

Депутат мiської ради Кропивницького вiд УКРОПу Вiталiй Бєлов хоче вийти iз фракцiї через “безхребетнiсть, безпринципнiсть та “iдеали” членiв цiєї полiтсили”.

Про це Вiталiй Бєлов повідомив у Facebook, iнформує Трибуна.

“Сьогоднi на сесiї депутати “протягнули” довгограюче питання про змiну цiльового призначення земельної дiлянки бiля будинку 9/2 на Попова. Тепер у людей пiд вiкнами прямо на комунiкацiях хочуть побудувати ларьок. За таке рiшення проголосували 24 депутати.

Я захоплююся мешканцями будинку, якi не стояли осторонь, зверталися до мера, виступали на сесiях, писали запити в ДСНС, водоканал, прокуратуру. Упевнений, цих людей не перемогти нiкому i нiколи.Я, як депутат цього округу, теж виступав на сесiї с проханням почути людей. Особисто пiдходим до кожного депутата с питанням почути людей, але, нажаль.

Не скажу, що голосування колег по фракцiї УКРОПу мене здивувало. Вони вже давно пiдтримують питання, якi суперечать iнтересам громади, але дуже сильно “цiкавi” тим, кого вони беззаперечно слухають.

Не буду скромничати – саме мiй результат на виборах у 35% на цьому окрузi провiв полiтичну силу УКРОП до мiськради Кропивницького. Саме завдяки довiрi жителiв Попова до мене, Бежан i Зайченко стали депутатами. I тепер вони плювати хотiли на думку цих людей.

Зрозумiло, що пiсля такого ставлення цих депутатiв, я не можу залишатися в складi фракцiї УКРОП в мiськрадi. Я виходжу з фракцiї i нi краплi не сумнiваюся в такому кроцi, так як безхребетнiсть, безпринципнiсть i “iдеали” членiв цiєї полiтсили менi чужi.

Я й надалi буду вiдстоювати iнтереси людей, якi довiрилися менi. Упевнений, що настане час, коли на першому мiсцi у влади будуть люди. Час все розставити на свої мiсця, i дуже скоро ми побачимо, де будуть тi, хто сьогоднi не хоче чути народ.

Додаю поiменний список по голосуванню за дане питання. Висновки очевиднi”, – йдеться у дописі.

Своє рiшення про вихід із фракції УКРОП депутат пiдтвердив у телефоннiй розмовi з кореспондентом Трибуни.

Допис Вiталiя Бєлова прокоментував голова фракцiї “Батькiвщина” Олександр Цертiй:

” Вiталiю, щоб там не казали – але в тебе на вiдмiну вiд багатьох iнших депутатiв є мужнiсть i внутрiшнiй стрижень! Як тебе не намагались зламати i примусити працювати у нинiшнiй бiльшостi – але цього вони не досягли! Ти прийняв правильне рiшення”.

Джерело: 
Мій Кіровоград