Жителі кіровоградської багатоповерхівки майже тиждень без тепла

Жителі 9-поверхового будинку на проспекті Університетському, 25 майже тиждень мерзнуть в оселях через порив. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив житель будинку Андрій Савченко. 

За словами чоловіка, він звертався до ЖЕО №4, де надали відповідь, що порив має ліквідувати ДП «Кіровоградтепло». Втім протягом тижня порив не ліквідовано. 

«Шостий день у нас немає опалення, холодні батареї. ЖЕО говорить, що це проблема теплоцентралі, там говорять, що очікують погодження з «Укртелекомом», оскільки там їх комунікації.  Мені відомо, що порив біля нашого будинку. Працівники ДП «Кіровоградтепло» щось вчора там копали, нібито стався порив ще й водопровідних труб. Взагалі не розумію,чому я маю чекати якогось погодження. Зрозуміло, що ніхто на вихідних нічого робити не буде, але люди мерзнуть. Я свою дружину та маленьку дитину відправив до батьків, тому що витримувати цей холод неможливо», - обурюється кіровоградець. 

У міському управлінні ЖКГ повідомили, що порив на проспекті Університетському дійсно буде ліквідований лише після погодження з низкою служб. 

«Так, є порив за цією адресою. Там проходить не один день погодження проведення робіт, воно обов’язкове,  оскільки передбачене проведення земляних робіт. Нехай чекають. Зроблять і буде в людей тепло», - повідомили в управлінні ЖКГ. 

Люди звернулися до Муніципального бюро Стрижакова з прохання вплинути на вирішення проблеми, фахівці бюро повідомили, що вже займаються даним питанням.

Джерело: 
Мій Кіровоград