Чиновники РФ привітали росіян з 23 лютого нацистськими прапорами, ізраїльськими танками і крейсером нато

Першими "відзначились" чиновники Всеволожського району Ленінградської області РФ. Місцеві водії уже 18 лютого оприлюднили скандальні фото у групі "Питер онлайн" у соцмережах. Там на так званій "Дорозі життя" з'явився банер з привітанням підвладного населення з "днем захисника вітчизни" від імені райадміністрації. Однак порядок кольорів російського прапора на плакаті виявився переплутаним і склав нацистський прапор для окупованої Чехії часів Другої світової (так званий протекторат Богемії і Моравії).

Користувачі прокоментували фото так: "Адміністрація Всеволожська вирішила привітати з днем захисника вітчизни. Тільки питання, а Вітчизна – чия?"

Мешканців Орла путінська партія "Єдіная Росія" привітала плакатом із бравими танкістами, які кудись мчать на танку, повідомив блогер під ніком Nik0las12. Однак зображена на банері бойова машина виявився ізраїльською "Меркавою", а фото - вкрадене з фотогалереї ЦАХАЛ (армії оборони Ізраїлю) на Flikr.

А жителів Брянська привітали з 23 лютого плакатом із зображенням німецького бойового фрегата, повідомляє міський сайт 24TV.pro. Розтяжка з'явилася напередодні свята на одному з павільйонів центрального ринку Брянська. На плакаті з символікою свята зображений сучасний німецький бойовий корабель F216 Schleswig-Holstein.

 

 


Фото: 24tv.pro


Фото: 24tv.pro


Фото: 24tv.pro

 

Найдалі ж у заданому чиновниками напрямку пішли керівники приватного ТРЦ у російському Благовєщенську, передає "Апостроф". Тамтешній щит із поздоровленням з 23 лютого, встановлений в торговому центрі, привітав росіян зображенням нацистських танків "Тигр" і "Пантера", які бадьоро наступають на ворога у супроводі винищувачів "Фокке-Вульф" та бронетранспортерів "Ганомаг". Своє творіння вони довершили стрічкою із перевернутого догори дригом російського прапора.

Нагадаємо, в Україні радянське свято "День Червоної армії і флоту", перейменоване зараз у Росії на "День захисника Вітчизни", не відзначається з 2015 року.

 

5 канал

Джерело: 
Мій Кіровоград