Анонс заходів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва з 8 по 14 лютого

З 8 по 14 лютого 2016 року Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи, пише Гречка

З 9 лютого у відділі популяризації книги буде оформлена книжкова виставка «Душі людської вічні відкриття». Виставка приурочена до 160-річчя від д.н. Софії Федорівни Русової – непересічної особистості, українського педагога, прозаїка, літературознавця та громадського діяча. 

10 лютого у відділ сприяння технічній творчості молоді відбудеться виставка літератури, присвячена всесвітньому Дню закоханих. «Подарунки коханим власноруч» - ця тематична книжкова виставка покликана познайомити творчих людей із безліччю подарунків, що можуть бути виготовлені у домашніх умовах для коханих. Також цього дня о 14.00 відбудеться майстер-клас з виготовлення валентинок із тканини.

10 лютого у рамках бібліопроекту «Креативна середа» та спільно з ГО «Пробудження Україна» відбудуться Тверезі посиденьки під девізом «З жартами по життю». Участь у заході візьмуть стендап-команда «0522», бард Андрій Гардашніков, Маша Моренко та інші цікаві особистості. Також у програмі цікаві та веселі конкурси із приємними подарунками і чаювання.

З 11 лютого у відділі абонементу буде оформлена книжкова виставка «Гіркої пам’яті ковток» (до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів).

11 лютого о 14.00 до Дня закоханих бібліотека для юнацтва проводить захід у форматі кохання з першого погляду «Love Story». Для глядачів проходитимуть цікаві та веселі конкурси, виступ школи східного танцю Шакті та викладача музичної школи ім.Нейгауза, саксофоніста Дениса Чернецького, а учасникам програми – цікаві та приємні подарунки від партнерів заходу - ковзанки Слайз, бару Кех та розважального клубу Вельвет.

11 лютого у відділі мистецтв буде оформлена книжкова виставка до Дня св. Валентина «Незбагненна сила кохання».

З 12 лютого, наближаючись до річниці розстрілів на Майдані, у відділі популяризації книги працюватиме книжкова викладка «Небесна Сотня. Назавжди патріоти» (за сторінками книги «Євромайдан очима ТСН»). 
Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

Додаткова інформація за телефоном: (095) 47-12-767.

Джерело: 
Мій Кіровоград